Blog / Tjerk Dijkstra

You from the past : Developer update #1

Written on:

Deze applicatie is bedoeld om de lessen die je leert in het leven makkelijk op te slaan en inzichtelijk te maken. Het is een middel waarmee je kunt communiceren met een versie van jouzelf uit het verleden. Dit doe je door berichten te schrijven en deze naar de toekomst te sturen, op een gegeven moment komen deze berichten weer bij je terug.

Levenslessen

Wanneer je een bericht met een quote, levensles of stukje tekst hebt geschreven kan deze in de nabije toekomst weer verschijnen in de vorm van een notificatie, maar het bericht wordt ook opgeslagen in het archief.

Kaarten

Op de openingspagina van de applicatie staan alle berichten getoond in kaartjes, deze kaartjes kunnen je bekijken; opslaan als favoriet of delen. Je kan ook kaartjes “schudden” je krijgt dan een willekeurig berichtje te zien.

Archief

In het archief kun je berichten opzoeken, verwijderen en beheren, zo kan je een tijdlijn zien van al je gestuurde berichten.

Cadeautje’s

Je kunt een levensles of goede quote ook delen met iemand anders die de applicatie ook gebruikt. Deze zal vervolgens als verrassing verschijnen binnen de applicatie van je vriend of vriendin.

Een screenshot van de app.